ICT Menukaart

Een menukaart verwachten de meeste mensen natuurlijk bij een restaurant, echter houden wij wel van beeldspraak en net als bij een restaurant zien wij wat vergelijkingen die we ook in ons ICT jargon kunnen toepassen. Zo hebben we een menukaart opgesteld met een appetizer, voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht waar u als opdrachtgever uit kan kiezen om uw ICT infrastructuur vorm te geven. Door beeldspraak te gebruiken hopen we het voor u als opdrachtgever misschien iets beter te begrijpen hoe wij zaken oppakken:

Het geheim van de Chef!

Net als in een restaurant maken wij gebruik van een Chef Kok (ICT Architect), inmiddels kunnen wij bij meer dan 300 bedrijven in de keuken kijken en zijn wij actief in veel verschillende sectoren, zodat wij ook weten wat vergelijkbare bedrijven zoals die van u doen en welke producten en diensten we daarvoor in kunnen zetten.

Daarmee hebben we voor bedrijven van verschillende omvangen, verschillende bedrijfsfilosofieen, bedrijven in groei, bedrijven die krimpen, bedrijven die de komende jaren hetzelfde blijven of bedrijven die stoppen, altijd een mooi ICT recept wat we kunnen toepassen.

Appetizers

Appetizers zijn kleine gerechtjes die u vaak in een goed restaurant krijgt aangeboden.

Wij trekken die beeldspraak door naar onze ICT in de vorm van een goed wachtwoordbeleid, welke in iedere ICT Infrastructuur van toepassing zou moeten zijn. Ook een goede ICT policy voor uw medewerkers zou daar een onderdeel van kunnen zijn.

Voorgerechten

Voorgerechten zien wij als zaken die u voor uw hoofd ICT infrastructuur kunt inzetten, denk daarbij aan bijvoorbeeld een spamfilter of een goede voordeurbeveiliging zodat inbrekers niet makkelijk het restaurant binnen kunnen komen.

Ook basiszaken die u nodig hebt zien wij als voorgerechten, immers zonder domeinnaam wordt het lastig om voor het hoofdgerecht een eigen mailserver in te stellen.

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten zien wij als de daadwerkelijke ICT infrastructuur waar u en uw medewerkers gebruik van maken, zo hebben we verschillende gerechten die u in kunt zetten als lokale ICT Infrastructuur, Infrastructuur in de Cloud of hybride Infrastructuur. Wij zetten een combinatie van deze twee in om het optimale van beide gerechten te gebruiken.

Nagerechten

Nagerechten zien we als gerechten die u na uw hoofdgerechten neemt om af te sluiten, denk daarbij aan een goede backup zodat u altijd makkelijk uw hoofdgerechten terug kunt halen in het geval van calamiteiten.

Ook garantie, service en proactief beheer & monitoring zien wij als mooie nagerechten om uw ICT infrastructuur verder te professionaliseren.