Internet Marketing Bureau

Stel jezelf de volgende vraag: hoeveel procent van jouw klanten zit online? Pak en beet een percentage rond de 99,9%. Wij helpen jou deze klanten te bereiken door middel van slimme internet marketing strategieën. Internet marketing is een vak apart. Ontdek onze resultaat gedreven aanpak. Voor organisaties die met hulp van het internet nieuwe klanten willen bereiken.

Veel mensen denken dat een nieuwe website er automatisch voor zorgt dat er nieuwe klanten bij je organisatie komen, maar zo werkt het niet. Als je online resultaten wilt boeken met je website dan is het cruciaal dat er  strategieën worden toegepast om nieuwe bezoekers naar je website te trekken, en deze te converteren naar klanten. Daarvoor is een gedegen online strategie nodig.

Een internet marketing strategie

Het is belangrijk om een strategie in kaart te brengen als houvast. Je kan wel met hagel schieten, maar dat gaat je niet verder helpen. Wij helpen je met een uitgebreide internet marketing strategie waarbij verschillende middelen ingezet worden in de marketingmix. Een overzicht van de middelen die wij aanbieden als diensten vind je hieronder.

In 5 stappen naar jouw online strategie:

1. Brainstormsessies

Samen bepalen we wat de essentie van je bedrijf is en welke doelstellingen jij hebt. Op basis daarvan gaan we brainstormen over een strategie, zodat we van daar uit kunnen nadenken over welke middelen we toepassen.

2. Doelgroep en waardepropositie

We brengen in kaart wat je te bieden hebt voor je doelgroep, en waarom dit bij elkaar aansluit. Het kan namelijk best zijn dat je doelgroepen moet benaderen met verschillende boodschappen.

3. Strategische communicatieboodschap

Op basis van wat je wilt zeggen en tegen wie bepalen we hoe we de communicatieboodschap gaan invullen. Daarbij gaat het niet alleen om inhoud, maar ook om hoe je iets gaat zeggen. Wij zorgen ervoor dat het tekst, beeld en medium klopt.

4. Contentkalender inrichten

Met een contentkalender definiëren we welke middelen en uitingen we wanneer gaan inzetten. Welke nieuwsbrieven gaan we versturen, wat gaan we posten op Social Media,welke artikelen/pagina’s gaan we produceren voor je website, et cetera.

5. Starten

Tijd om te beginnen. Laat ons je helpen met alle facetten van internet marketing. Wij doen graag je zoekmachine marketing, linkbuilding en we maken alles inzichtelijk wat we doen. We blijven maandelijks in contact om de voortgang door te nemen, want internet marketing is een continu proces.

Samen naar online resultaat?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

* Verplicht invulveld

Direct contact

Neem direct contact op met onze Internet Marketing specialist:

Kevin Sozanski

T: 045 303 0232
E: kevin@b-focused.eu