Wat is E-mail marketing?

Met e-mail marketing bereik je jouw doelgroep in een omgeving waar zij zich dagelijks begeven: hun mailbox. Dit maakt het een tijdloos marketing instrument dat al decennia lang relevant is.

Bij onze e-mail marketing campagnes is het mogelijk om nieuwsbrieven te personaliseren. Op die manier krijgt de ontvanger persoonlijke gerichte e-mails met informatie en aanbiedingen die voor hem/haar relevant zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het versturen van een felicitatie wanneer je klant jarig is, of een gespecialiseerde aanbieding omdat hij/zij een bepaald product/dienst van je afneemt.

Effectieve e-mail marketing campagnes

Als je e-mails gaat versturen zonder plan dan werkt dit meestal averechts. Je e-mails blijven ongeopend en soms schrijven ontvangers zich zelfs uit voor je nieuwsbrief. Het is belangrijk voor de conversie om je e-mails relevant te maken voor de ontvangers. Dit doe je onder andere door te zorgen voor goede teksten, foto’s, links en buttons. Daarnaast moet je aan de huidige AVG/GDPR regelgeving voldoen. Wij helpen je graag met opzetten van een effectieve e-mailmarketing campagne.

Professionele marketing e-mails met MailChimp

Om nieuwsbrieven te versturen gebruiken wij MailChimp. Dit is de grootste software aanbieder voor nieuwsbrieven die er bestaat. Hiermee maken wij het voor jou mogelijk om eenvoudig professionele marketing e-mails naar je klantenbestand te versturen. Zelfs met weinig ervaring is deze software te gebruiken. Bij elke campagne die we inrichten meet de software de resultaten. Zo kun je zien welke e-mails geopend worden, op welke links er wordt geklikt en welke campagne beter presteert ten opzichte van andere campagnes.

Onze data maakt het mogelijk om volgende campagnes verder te optimaliseren, om te zorgen voor nog meer resultaat.

Zoekmachine marketing & linkbuilding software

Wil jij het maximale uit nieuwsbrieven halen?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over zaken zoals bijvoorbeeld een gratis linkbuilding scan of zoekmachine marketing.

* Verplicht invulveld

Direct contact

Neem direct contact op met onze Internet Marketing specialist:

Kevin Sozanski

T: 045 303 0232
E: kevin@b-focused.eu