Over Ons

 • 2004

  Oprichting B/Focused

  Oprichting B/Focused door B/Focused ICT Services. Gestart met drie klanten, Peemex International, Tandartspraktijk Zautsen en Meens Nuth welke allemaal nog steeds klant zijn bij B/Focused!

 • 2006

  Volledig Zelfstandig, geen dienstverband meer

  Na twee jaar als ZZP-er naast een Ful Time Job bij Stienstra op de ICT afdeling gewerkt te hebben zitten we inmiddels op 12 zakelijke klanten. Stienstra begint B.V.'s af te stoten en als ICT afdeling van 25 man betekent dit ook minder werk voor ons. Stienstra vraagt aan Ralph Dykstra of hij niet vanuit B/Focused ICT beheer wil doen en met dit contract zijn de inkomsten de komende jaren veilig gesteld en is dit de ideale mogenlijkheid om volledig zelfstandig te gaan.

 • 2011

  Transformatie van ZZP'er naar Ondernemer

  Na een aantal redelijk makkelijke jaren zitten we op 80 zakelijke klanten die we services. Er is alleen een probleem. Op Stienstra draaien we meer omzet dan op de 80 andere klanten. Ralph heeft net zijn eerste technische support engineer aangenomen gebaseerd en door slecht reageren loopt het mis tijdens een afwezigheid van Ralph in Italie. Stienstra zegt op en Ralph twijfelt, klantenbestand verkopen en stoppen of schouders eronder en doorgaan?

 • 2012

  Doorgaan, Schouders Eronder en Leren van de ervaringen

  Het is dus doorgaan geworden, maar het moet wel anders. De doelstelling wordt meer kleine klanten dan afhankelijk zijn van een paar grote en er moet een betrouwbare compagnon komen om problemen tijdens Ralph zijn afwezigheid goed en deskundig op te pakken.

 • 2018

  Nieuwe Locatie

  We gaan dit jaar door de 300 zakelijke klanten grens heen. We hebben nu 6 werkplekken en 8 mensen die in dienst zijn. Het Magazijn is te klein. De spreekkamer is opgeofferd voor werkplekken en het kantoor staat geregeld vol met dozen, apparatuur, openstaande computers en kabels. We gaan een 9e personeelslid aannemen en het past gewoon niet meer in Amstenrade.

 • 2018

  Verhuisd

  Vanaf 31 augustus zijn we verhuisd van de Hoofdstraat in Amstenrade naar ons nieuwe kantoor aan de Wijngaardsweg in Heerlen. In ons nieuwe kantoorpand hebben we genoeg werkruimte, een groot magazijn en verschillende vergaderruimtes.