Advies & Verkoop | Hard- & Software

Uiteraard zijn wij ook actief op het gebied van advies en verkoop van hard- en software. Hoewel wij moeilijk kunnen concurreren met de grote webshops komen we wel in de buurt. Onze meerwaarde ligt vooral bij advies, meedenken en ondersteuning wanneer er een keer iets kapot gaat binnen de garantie.

De meeste van onze klanten zien en gebruiken deze voordelen ook want van de inmiddels meer dan 300 zakelijke klanten aangesloten bij B/Focused ICT Services zijn er maar enkele die rechtstreeks bij andere partijen bestellen.

We kunnen alle hardware merken leveren maar orienteren ons wel specifiek op enkele A merken. Naast dat niet vandaag merk a willen verkopen en morgen merk B omdat daar toevallig een actie op loopt streven we naar merk eenheid binnen een bedrijf.

Als alle hardware van een bepaald merk is binnen een bedrijf zorgt dat voor gemak bij storing afhandelingen maar ziet uw bedrijf optisch voor bezoekers er ook professioneler uit dan wanneer elke werkplek op een andere manier is ingericht.

Meest gevoerde Hardware merken:

Werkplek trends

Meerdere Beeldschermen

Steeds meer computergebruikers werken met meerdere applicaties tegelijk, waarbij de informatie van het ene programma vergeleken moet worden met het andere programma, of zaken moeten worden gekopieerd van het ene document naar het andere. Herken je de situatie waarbij je veel werkt met meerdere schermen en je vaak aan switchen bent tussen verschillende programma’s?

Denk dan eens aan het gebruik van 2 of meer beeldschermen naast elkaar. Wetenschappelijk onderzoek bewijst dat dan 33% minder fouten wordt gemaakt en er 11% effectiever gewerkt wordt.

Gezien de geringe investering in 2 beeldschermen en de grote winst in met name effectiviteit adviseren we bijna elke gebruiker 2 beeldschermen, we doen het zelf ook al meer dan 10 jaar!

Bellen via de computer

Het idee van een telefoon op elk bureau hoeft niet meer….

Bellen via de cloud kan op veel manieren, tegenwoordig zetten we ook vaak soft-clients in om het zakelijk belverkeer af te handelen. Dat koppelen we aan een professionele headset die omgevingsgeluid filtert zodat je zelfs in drukke kantooromgevingen nog steeds uitstekend verstaanbaar bent.

Softclients gebruiken heeft met name voordeel in flexibele werkplekken, omdat waar je ook gaat zitten, je altijd beschikt over je eigen nummer.

Een ander voordeel is dat je altijd je handen vrij hebt om met twee handen werkzaamheden te verrichten zonder dat je een nek blessure krijgt door het klemmen van de telefoon tussen je hoofd en schouders.

Software uit de Cloud

Waar vroeger veel software lokaal werd geïnstalleerd in de vorm van losse licenties zien we tegenwooordig een trent in het huren van software.

Bij bedrijven van alle groottes is dit tegenwoordig een duidelijk zichtbare trend. Alle grote software leveranciers hebben ook deze diensten, denk daarbij aan Google Apps, Microsoft Office 365, Adobe Creative Cloud, verschillende boekhoudpakketten, etc.

De voordelen zijn dat er minder initiële opstartkosten zijn (lage maandelijkse tarieven) en je met een software abonnement ook altijd recht hebt op de allerlaatste software versies van je afgesloten pakket.

Een nadeel is dat je na gemiddeld 3 jaar  de kosten van de licentie betaalt hebt en daarna dus op de lange termijn meer kwijt bent dan de aankoop van een losse licentie.

Besturingssysteem Onafhankelijkheid

Mede met cloud producten maakt het niet meer heel veel uit met welk besturingssysteem je werkplekken draaien. Hoewel we nog steeds streven naar eenheid binnen bedrijven kan het in bepaalde gevallen waar medewerkers of zzp’ers hun eigen apparaten meenemen weer enorm makkelijk zijn als je web based kan werken en daarmee elk apparaat met een web browser een potentiële werkplek is.

Small Form Hardware

Hardware wordt steeds kleiner, volwaardige computers zijn kleiner dan een pak melk geworden. Met goed kabelmanagement kunnen we de computer helemaal onzichtbaar maken van de werkplek.

Touchscreen & Hybride Apparaten

In het hogere segment laptops zien we tegenwoordig  Touchscreens terug en als je nog een stapje verder gaat hybride systemen waar het scherm losgekoppeld kan worden van de laptop en als tablet gebruikt kan worden.

Een zeer mooi voorbeeld daarvan is de Microsoft Surface, of de Lenovo Yoga.

Deze high- end systemen hebben meestal wel weer een klein scherm wat ze licht en draagbaar maakt. Op kantoor langdurig achter zo’n systeem werken is dan weer niet prettig wat we kunnen oplossen door er een docking station met randapparatuur en een- of twee schermen op aan te sluiten.

Op deze manier heb je het beste van twee werelden! Onderweg heb je de beschikking tot een snel en representatief systeem dat er mooi uitziet en uitzonderlijk draagbaar is.

Op kantoor beschik je over een volledige werkplek met alle randapparatuur zoals je dat van een gewone werkplek gewend bent.

Beeldscherm Mounts

Met name bij meerdere beeldschermen zorgt een beeldscherm mount voor rust en een strakke werkplek opstelling. Kabels zijn netjes weggewerkt en de schermen zweven mooi op een lijn boven het bureau.

Ook de kleur van de beeldschermen is aan te passen. Zo leveren we steeds vaker witte schermen, witte mounts en witte toetsenborden en muizen.