Bekabeling Mutaties

Bij B/Focused ICT Services kunnen we ook alle bekabeling vraagstukken invullen. Met onze professionele, kosten effectieve en gebruikersvriendelijke benadering houden we lange relaties met onze klanten en kunnen we ook voorzien in het onderhouden van netwerken en de problemen die daarin voorkomen.

Data Bekabeling

Wij leggen eerste klas data bekabeling aan door heel Limburg. Waar we al een uitgebreid diensten pallet aanbieden is voor veel van deze diensten een goede bekabeling infrastructuur een absolute voorwaarde. Daarnaast zorgt een opgeruimde en strak aangelegde bekabeling voor veel vertrouwen bij onze klanten maar ook bij bezoekers van deze klanten is dat belangrijk. Uiteindelijk is het een van de meest in het zicht springende dingen in een kantooromgeving en hebt u ook voor u relaties een goede uitsraling met een professionele ICT partij die alle zaken goed onderhoudt en netjes afwerkt.

Uiteraard houden wij ons aan alle industriele standaarden, kijken we of we de laatste technologieen kunnen inpassen en werken we altijd met individuele wensen en budgetten. Op al onze data bekabeling projecten geven wij daarnaast 10 jaar garantie.

Werkplek Bekabeling

Wij houden van mooi afgewerkte werkplekken. Bekabeling is niet mooi maar als we alles netjes in dezelfde kleur afwerken, waar mogelijk netjes wegwerken dan ziet de werkplek er als geheel wel veel netter en professioneler uit.