Professioneel mailen door centraal e-mail handtekening beheer

Werk samen met B-Focused voor het centraal beheer van uw e-mailhandtekeningen voor uw hele organisatie. Wij bieden de oplossing voor centraal beheer van e-mailhandtekeningen op alle apparatuur die in uw bedrijf gebruikt worden. Hiermee voorkomen we dat er verschil is in handtekening stijlen tussen verschillende medewerkers en/of apparaten. Ook als u vanaf uw smartphone of Mac een mail stuurt staat er altijd dezelfde professionele handtekening.

Voordelen van centraal e-mail handtekeningen beheer

Professionele e-mailhandtekeningen vanaf elk (mobiel) apparaat inclusief Macs.

E-mailhandtekeningen die te voorzien zijn van onder andere socialmedia-iconen, protionele banners, logo’s van keurmerken etc.

Contactinformatievelden die eenvoudig en snel kunnen worden aangepast.

E-mailhandtekeningen die te voorzien zijn van programmeerbare banners gericht op specifieke doelgroepen en met meetbare resultaten.

Eenvoudig bijwerken of vernieuwen van de e-mail handtekening.

Verbeterde controle over de toepassing van de huisstijl.

Tips voor een goede e-mail handtekening

Gebruik niet te veel kleuren, vormen etc. Voorkom te veel opmaak en animaties, dit leidt onnodig af.

Beperk de creativiteit in de handtekening, behalve als dit de functionaliteit ten goede komt en het daardoor makkelijker is om contact op te nemen,.

Plaats bruikbare informatie zoals uw naam, bedrijf, telefoonnummer en e-mail. Laat overbodige informatie uit de handtekening, zo voorkomt u onduidelijkheid.

Voeg bijvoorbeeld het Facebook account van het bedrijf of van u zelf toe, zo blijven ontvangers up to date. De ontvangers kunnen snel en makkelijk uw social media accounts bezoeken.

Gebruik één opmaak binnen hetzelfde bedrijf. Zo blijft de handtekening professioneel.

Gebruik de huisstijl als basis voor de handtekening. Gebruik de kleuren en stijl van de huisstijl, zodat direct duidelijk is van wie de e-mail afkomstig is.

Veel gestelde vragen

Het abonnement moet voor minimaal 1 maand worden afgesloten.

Ja, het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Binnen Office 365 kunt uzelf de contactgegevens makkelijk en snel aanpassen.

Als u dit lastig vindt kunnen wij dit natuurlijk via onze helpdesk voor u uit handen nemen.

Aanvragen kunne n altijd doorgegeven worden via help@b-focused.eu , alleen dan worden ze opgenomen in ons ticket systeem en in de planning.

Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:30. Binnen enkele uren kan dit worden aangepast, de duur hiervan ligt aan de drukte van onze help desk.

Als u dit maandag t/m vrijdag buiten kantooruren meldt, wordt dit de dag erna afgehandeld.

Als u dit in het weekend meldt, wordt dit maandag afgehandeld.

Wij maken een koppeling met de Cloud software. Wij routeren daarbij alle mails langs de e-mailhandtekening software, waardoor de handtekeningen vanaf elk apparaat en voor alle medewerkers hetzelfde zijn.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.