Hosting | Domeinregistratie

Er zijn weinig bedrijven die geen eigen domeinnaam hebben. Wij vinden het ook niet professioneel uitzien als bedrijven mailen met een Gmail, Hotmail of ander gratis e-mail platform. We adviseren dan ook elk bedrijf minimaal een domeinregistratie. U wilt als bedrijf immers uw eigen identiteit en uitstraling bekend maken en een van de makkelijkste manieren om dit te doen is met een eigen domeinnaam.

Met de dienst domeinregistratie kunnen wij de domeinnaam voor uw registreren wat eigenlijk niet meer wil zeggen dat we er diensten aan kunnen koppelen zoals een e-mail platform of een website.

  • Domeinregistraties bij B/Focused
  • Website hosting bij B/Focused
Uw hebt u domeinregistraties bij uw design partij ondergebracht?

Veel bedrijven maken tegenwoordig gebruik van een design bureau om hun website te maken en hosten. Wij adviseren klanten hun domeinregistratie bij ons onder te brengen. Dat betekent dat het technisch beheer van de domeinnaam bij B/Focused komt te liggen, Dat wil niet zeggen dat de website bij ons wordt gehost (dit kan gewoon bij uw designbureau). Voor ons als probleem oplosser is het belangrijk dat we controle hebben over het DNS beheer. In de praktijk zien we dat met name bij kleinere design bureau’s onvoldoende kennis in huis is voor professioneel DNS beheer, of dat bij bijvoorbeeld design eenpitters in het geval van calamiteiten de mensen met toegang niet bereikbaar zijn als de nood bij storingen het hoogst is.

Dus tenzij u web designer kan garanderen over goede respons tijden binnen- en buiten werktijden te beschikken en beschikt over goede opvang tijdens vakantieperiodes adviseren wij het technisch beheer voor uw domeinnaam(en) bij B/Focused onder te brengen.