Lunchsessie: Trends, Bedreigingen en Beveiliging in uw ICT omgeving

B/Focused organiseert een lunchsessie voor u, tijdens deze sessie brengen wij u op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van digitale risico’s en de beveiliging daartegen.

Over dit evenement

Tijdens deze interactieve sessie brengen wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bedreigingen op het gebied van digitale beveiliging, hoe en waarom wordt er ingebroken? Hoe komen hackers aan mijn wachtwoorden? Wat is het Darknet en welke bedreigingen komen daar vandaan? Ook geven wij tips en trucs hoe bedrijven en personen op eenvoudige manieren hun digitale beveiliging enorm kunnen verhogen en er meer inzicht in kunnen krijgen.

Uiteraard zorgen wij voor een broodje en een drankje tijdens deze sessie. Deze sessie is open voor iedereen. Wij zien graag nieuwe contacten op deze sessies tegemoet. Aan onze klanten vragen we indien mogelijk een relatie uit te nodigen om deze sessie over dit zeer interessante onderwerp waar naar onze mening elke bedrijfs eigenaar of ICT-verantwoordelijke enig inzicht en kennis in moet hebben.

De bedrijven waar we tot nu toe deze presentatie aan verzorgt hebben waren zonder uitzondering enthousiast en verbaast over de informatie die wij gedeeld hebben. Belangrijkste winst na deze sessie is dat u bewuster over digitale beveiliging zult gaan denken.

De sessies zijn elke 2e en 4e donderdag van de maand, van 12:00 tot 13:30.

Aanmelden kan door op onderstaande knop te klikken ‘Tickets betellen’. Aanmelden kan tot een uur voor het evenement, zolang er nog kaartjes zijn.

Dit evenement is geheel gratis. Voor uw eventuele introducé is dit ook gratis, wel dient u gratis kaartjes te bestellen voor uzelf en uw introducé.

De sessies zijn in het Lebe Business Center. Onderaan deze pagina staat het adres weergegeven in Google maps.

Transportlaan 1

6163 CX Geleen

Lebe Business Center in Geleen