Managed Printing Services

Bedrijven zijn dynamisch. De prints die zij maken, moeten er professioneel uitzien, niet te lang duren om te maken en ook integratie met bestaande systemen als Office 365 of boekhoudsoftware worden natuurlijk steeds belangrijker. Door slim te integreren kunnen we ook besparen op prints, kosten en zijn we maatschappelijk verantwoord bezig. Dat zou bij elk bedrijf op de agenda moeten staan.

B/Focused ICT Services is al sinds 2004 bezig processen bij haar klanten te digitaliseren en hoewel we in dit document een printer met een verdienmodel aanbieden is digitalisering nog steeds een belangrijke pijler waar onze roots en focus liggen. We denken dan ook dat dit een van de unieke redenen is om voor B/Focused ICT Services te kiezen, wij denken met u mee en proberen processen met slimme oplossingen te optimaliseren voor een laag print verbruik, tijdsbesparing en uiteraard maatschappelijk verantwoord waar andere bedrijven wellicht nog steeds op zoek zijn naar het verkopen van zo veel mogelijk afdrukken.

Vier flexibele vormen, geen lange contracten

All-In Lease

In het maandelijkse bedrag zitten de elementen afdrukapparatuur, onsite services en de print services. Afdrukkosten worden maandelijks berekend op basis van werkelijk afgenomen verbruiksmiddelen of gemaakte prints.

All-Inn Koop

U schaft nieuwe afdrukapparatuur aan en maandelijks berekenen wij de onsite services en de print services. De afdrukkosten worden maandelijks berekend op basis van werkelijk afgenomen verbruiksmiddelen of gemaakte prints.

All-Inn Service

U beschikt al over bestaande afdrukapparatuur en maandelijks berekenen wij de onsite services en de print services. De afdrukkosten worden maandelijks berekend op basis van werkelijk afgenomen verbruiksmiddelen of gemaakte prints.

Toner Plus

U beschikt al over bestaande afdrukapparatuur en onsite services, maandelijks berekenen we enkel
de print services. De afdrukkosten worden maandelijks berekend op basis van werkelijk afgenomen
verbruiksmiddelen of gemaakte prints.

Twee Afrekenmethoden:

Tradiotioneel: Fixed Click

De meest bekende methode is Fixed Click. Hierbij geldt een vaste prijs per pagina en worden maandelijks alle afgedrukte pagina’s tegen de overeengekomen prijs per pagina doorbelast. Het voordeel is dat u eenvoudig de kosten kunt voorspellen.

B/Focused ICT Services kent geen minimum aantal afgedrukte pagina’s. Afrekening vindt altijd plaats op basis van werkelijk afgedrukt aantal pagina’s (Fixed Click).

Wij Adviseren: Level Pay

U betaalt dan enkel de verbruiksmiddelen die u werkelijk heeft verbruikt. Drukt u pagina’s af met minder tonerdekking, dan kunt u veel meer pagina’s afdrukken met een tonercartridge en dalen de kosten aanzienlijk. Als u slechts een paar woorden in kleur afdrukt, kost u dat nauwelijks meer dan een monochroom pagina. Level Pay is altijd de eerlijkste afrekenmethode.

Service & Onderhoud

Hedendaagse afdruksystemen zijn robuust en betrouwbaar maar toch kan er altijd iets gebeuren. Het is dan goed te weten dat onze engineer snel bij u is om de storing te verhelpen. Deze service geldt gedurende de looptijd van de overeenkomst en dekt alle kosten voor voorrijden, arbeidsloon en onderdelen.

Basic of Premium service-level?

Alle aan slijtage onderhevige onderdelen, zoals fuserkits en papierrollen zijn eenvoudig te vervangen. Bij een Basic service-level sturen wij deze onderdelen automatisch op en met behulp van de installatie instrukties plaatst u de onderdelen, net zoals de cartridges.

Het Premium service-level gaat echter verder: de engineer neemt de onderdelen mee en installeert deze voor u in de machine. Deze kontraktvorm is ideaal voor endusers waar geen gebruikers zijn met technische kennis van de afdrukapparatuur. Het prijsnivo is hoger dan Basic service-level maar het zorgt ervoor dat u uw tijd aan andere zaken
kan besteden.

Waarom B/Focused ICT Services kiezen als uw managed print partner?

Wij kennen uw bedrijf en geven advies op maat
Alleen betalen voor je werkelijke afdrukverbruik!
Einde contract = Einde... geen slinkse verlengingen!
Door nieuwe technologie goedkoper afdrukken
Tot 20% lagere TCO kosten
Snelle Time to print, geen opwarmtijden
Geen minimale afdruk afname bij print contracten!
Maatschappelijk verantwoord, beter voor het milieu
Focus op digitalisering, niet op afdruk verkoop
Eerlijk & functioneel advies
Hoogste printsnelheid, tot 75 pagina's per minuut
Lange Termijn relatie belangrijker dan snelle verkoop