Spam & Malware Filter

B/Focused ICT Services is een transparante aanbieder van hosted spam filtering oplossingen. Wij rekenen een vast bedrag per maand per domein tot 200 mailboxen. B/Focused ICT Services richt de spamfiltering voor een vooraf gesproken bedrag in zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Wij kunnen u domeinnamen in beheer nemen of schakelen met u bestaande domein beheerder om alles geregeld te krijgen zonder u lastig te vallen met technische details.

Uiteraard wordt niets extra berekend voor hoeveelheden afgeleverde e-mail. Ook extra kosten voor dataverbruik worden niet doorberekend. U kunt uw domein(en) aanmelden door een verzoek in te dienen op onze “Help me Now!” dienst.

B/Focused maakt gebruik van volledig Nederlandse host oplossingen vanuit datacenters in Nederland. Sowieso bevinden al onze cloud oplossingen zich in datacenters in Europa conform de wetgeving en standaarden zoals deze door de Europese Unie is opgesteld.

Gijs Hilhorst – Hilhorst Tegelwerken – Sinds we gebruik maken van de spam oplossing van B/Focused hebben we nagenoeg geen last meer van spam.

182.000.000.000 Verstuurde E-Mails per dag:

Het is eigenlijk ongelooflijk maar van de 182.000.000.000 dagelijks verstuurde mails is momenteel zo’n 70 % spam. Dat betekent 127.400.000 dagelijks verstuurde spam berichten per dag en 46.501.000.000 per jaar.

Voordelen

  • Productievere medewerkers — de mailbox wordt minder vervuild met niet relevante informatie
  • Minder downtime doordat de kans op infecties aanzienlijk verkleind.
  • Een betere online reputatie, nooit meer op een zwarte lijst!
  • Nooit meer een mail kwijt door downtime in uw infrastructuur.

Wat doet deze dienst?

Nooit meer last van spam in uw mail dankzij de spamfilters van B/Focused ICT Services. Wij bieden u de meest geavanceerde spamfilter oplossing voor uw bedrijf. Daarnaast werken onze spamfilters met elke mail systeem en biedt ons systeem bescherming tegen zowel inkomende als uitgaande spam.

Door een mail filtering voor uw mail oplossing te plaatsen verkleinen de kansen op een Crypto Locker infactie aanzienlijk. De afgelopen twee jaar zien wij een toenemende problemen bij onze klanten met deze infecties waarbij bestanden worden versleuteld en tegen losgeld (hopelijk) weer worden vrijgegeven.

Bescherming tegen Crypto Locker infecties is altijd tweeledig. Enerzijds voorkomen we met deze oplossing de kans op een infectie, blijven uw medewerkers productiever en hebt u geen dure herstel kosten om een infectie te repareren, anderzijds is het ook altijd belangrijk u bedrijfsbestanden te voorzien met een goede ICT Backup Nagerecht van B/Focused omdat het met alle mogelijke voorzorgsmaatregelen nooit 100% te garanderen is dat u nooit met een infectie te maken krijgt. Zorg daarom altijd voor een goede en geteste back-up!

In het geval van downtime van uw mail oplossing wordt de mail door onze oplossing vastgehouden totdat de verstoring aan uw cloud dienst, server, internet verbinding, stroomvoorziening, enzovoort, is opgelost. Met deze dienst kunt u dus nooit meer een mail kwijt raken!

In het geval van problemen kunnen we alle mail ook simpel routeren naar een ander e-mail adres zodat bij langere downtime u toch kunt beschikken over alle inkomende mail.

Het grootste risico op een besmetting of spam loopt u natuurlijk op inkomende mail, maar wat gebeurt er als u bijvoorbeeld via een usb-stick of een apparaat in uw gast netwerk een besmetting heeft en dit de reputatie van uw netwerk aantast?

In zo’n geval komt u netwerk op een zwarte lijst te staan, in de meeste gevallen betekent dit dat u moeite zult hebben te mailen met u klanten en dat sommige websites niet meer werken vanaf uw adres. Met uitgaande mail filtering kunnen we dat voorkomen door alle apparaten in het netwerk te dwingen te mailen via onze uitgaande mail filter. Zo worden besmettingen gesmoord en blijft u reputatie behouden!

Een andere reden voor uitgaande mail filtering is wanneer u werkt met een software pakket, of meer voorkomend een scan to mail apparaat en uw provider geen mail doorsturen ondersteunt. Met deze oplossing kunnen we dan toch zorgen dat u deze handige functies kunt blijven gebruiken.

Looking for a First-Class Business Plan Consultant?