Proactief Beheer

Onze proactieve netwerkmonitoring en preventief systeembeheer maken het mogelijk om problemen binnen jouw ICT omgeving in kaart te brengen, voordat ze uit de hand lopen. Met onze slimme tools kunnen wij tijdig reageren om ervoor te zorgen dat de overlast van IT problemen zo minimaal mogelijk gehouden wordt.

Vaak kunnen wij de problemen op afstand signaleren en oplossen. Hierdoor hoeven wij in geval van een calamiteit vaak niet op locatie te komen, waardoor deze sneller en efficienter worden opgelost. Vaak gebeurd dit zo snel, dat je niet eens in de gaten hebt gehad dat er een calamiteit was.

Preventief beheer

Met ons preventief beheer zorgen wij ervoor dat de updates op jouw kritieke IT infrastructuur worden geïnstalleerd. In de vorm van CheckITs controleren wij periodiek de fysieke hardware op locatie, om ervoor te zorgen dat alles naar behoren draait.

Door onze slimme managed services te combineren, met preventief beheer en proactieve netwerkmonitoring kunnen we mogelijke downtime tot het minimum beperken en zelfs uitsluiten.

Services binnen Proactief beheer:

  • Backup -en restore functionaliteit
  • Vroegtijdig signaleren van problemen
  • Patches en beveilingsupdates van besturingssystemen
  • Performance monitoring
  • Monitoren van netwerk (d.m.v. Unifi)

Proactief beheer uitbesteden?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

* Verplicht invulveld

Direct contact

Neem direct contact op met onze IT specialist:

Remmelt Luijendijk

T: 045 303 2231
E: remmelt@b-focused.eu