Office 365

In plaats van lokale infrastructuur zoals een NAS of een server zetten we veel klanten momenteel om naar het Cloud platform van Office 365. Het is goedkoop, modulair en erg veilig. Zo hebben de datacenters van Microsoft de hoogste ISO-certificering en wordt alle data volgens de Europese wetgeving in Europa gehost in datacenters in Frankrijk, Ierland, Oostenrijk en Nederland.

E-Mails en Agenda onderweg

Office 365 is een locatie waar al uw e-mail, agenda, bestanden en taken ter beschikking staan voor u!

Onderweg naar het werk kunt u vergaderingen organiseren, hebt u altijd toegang tot gesynchroniseerde contactpersonen, kunt u uw takenlijst bekijken en handige tools gebruiken om uw mail postvak te beheren zodat u snel kunt reageren op de belangrijkste zaken. Uw werk is nu overal verbonden en benaderbaar!

Integratie van domeinnamen en data

Uiteraard kunnen we uw eigen bedrijfsidentiteit integreren in Office 365 zodat de e-mailadressen die u nu gebruikt gehandhaafd worden op het nieuwe platform. Ook bieden wij data migratie van al uw oude data naar de nieuwe omgeving zodat u geen enkele mail of bestand kwijt zult zijn.

Sla op, synchroniseer en deel alle bestanden

Houdt iedereen op de hoogte, waar ze ook zijn. Met OneDrive voor zakelijke gebruikers kan uw team samenwerken in documenten, rapporten delen met partners en verbinden met klanten, van bijna elk apparaat!

In plaats van meerdere versies op externe drives en e-mail conversaties kan iedereen gelijktijdig werken op hetzelfde bestand. Wijzigingen worden real-time bijgehouden. Je hoeft niet eens op kantoor te zijn om het werk af te krijgen. Je kunt doorwerken met je bestanden bij te werken zowel online als offline.

Licentie Overzicht