Websites bouwen met oog voor resultaat!

Een goede website helpt bij het beginnen, uitbouwen en onderhouden van waardevolle relaties. Een website is tegenwoordig vaak het eerste contact tussen een potentiële klant en jouw organisatie. Wij bouwen websites die er niet alleen hypermodern uitzien, maar ook voldoen aan alle moderne eisen.

unieke vormgeving

Voor al onze klanten ontwerpen wij unieke website. Met ons vakkundige oog voor vormgeving zorgen we ervoor dat alle belangrijke aspecten van jouw bedrijf in één opslag duidelijk zijn voor de klant.

geavanceerd CMS

Met ons CMS systeem hoef je niet langer voor iedereen aanpassing contact op te nemen met je webbouwer. Jij kan zelf eenvoudig de inhoud op je website toevoegen en/of aanpassen.

premium support

Lukt het toch even niet, of besteed je het liever gewoon uit; dan staan wij voor je klaar! Onze servicemedewerkers zitten elke dag voor je klaar om je verder te helpen.

Wij maken websites die goed gevonden worden!

Met de komst van zoekmachines is het klantacquisitie proces verandert. Tegenwoordig is de eerste halte bij een vraagstuk Google. Hierdoor is het belangrijk dat mensen bij het zoeken naar antwoorden op dit vraagstuk terecht komen bij jouw organisatie.

Al onze websites worden voor zoekmachines geoptimaliseerd. Zo krijgt elke pagina een SEO checker die controleert of alles goed staat ingesteld.

kopje koffie?

Bel 045 - 303 0003
info@b-focused.eu