Content Marketing door B/Focused

Je hebt het vast gehoord in de wandelgangen: “Content is koning”. Buiten alle andere aspecten van zoekmachine marketing is één van de funderingen van een goede zoekmachine marketing campagne de content op je website. Tegenwoordig wordt het steeds belangrijker voor Google dat je regelmatig nieuwe content op je website plaatst. Doe je dit niet, dan zal je minder hoog scoren in Google.

Wat is Content Marketing?

In principe mag je content zien als vrijwel alles wat je als bedrijf zijnde verspreid. Alleen hebben we het wanneer we over “Content Marketing” spreken in de vuistregel over de artikelen die je plaatst op je website. Dingen als blog berichten, omschrijvingen van je diensten, video’s en infographics; alles valt onder deze paraplu. B/Focused helpt je graag met het produceren van sterke content voor op je website. Hieronder vindt u ons aanbod:

Startup
€65,00 per maand*
Wij schrijven 1 uniek SEO-proof blogartikel per maand.

Inclusief professionele afbeelding(en).

Plaatsen op de website is bij de prijs inbegrepen.

Aanbevolen
Professional
€120,00 per maand*
Wij schrijven 2 unieke SEO-proof blogartikelen per maand.

Inclusief professionele afbeelding(en).

Plaatsen op de website is bij de prijs inbegrepen.

Corporate
€220,00 per maand*
Wij schrijven 4 unieke SEO-proof blogartikelen per maand.

Inclusief professionele afbeelding(en).

Plaatsen op de website is bij de prijs inbegrepen.

*Tarieven zijn excl. 21% BTW, minimale contractduur 6 maanden, opzegtermijn 1 maand, facturatie maandelijks.

Wat heb ik aan Content Marketing?

Het maken van sterke content geeft je publiek iets om over te praten. Goede content zorgt ervoor dat je publiek iets leert. Deze kennis willen ze vaak overdragen. Dit zorgt voor twee dingen:

  1. Jezelf positioneren als een autoriteit binnen de markt. Dit laat zien dat je als bedrijf vakbekwaam bent en weet waar je het over hebt;
  2. Mensen gaan verwijzen naar jouw bedrijf – en website. Dit kan in de vorm van mond-op-mond reclame, maar bijvoorbeeld door het plaatsen van links op hun website of social media.

Dit zorgt niet alleen voor een hogere positie in Google, maar ook voor extra organisch verkeer via andere kanalen zoals LinkedIn of Facebook. Vooral als een stuk content “viraal” gaat kan het zorgen voor een drastische toename in website bezoekers. Als je dit op je website goed aanpakt, en ervoor zorgt dat deze bezoekers converteren naar daadwerkelijke klanten, dan zal het zorgen voor een hoop extra omzet.

Content marketing door B/Focused

Voordat wij beginnen met het produceren van content voor jouw bedrijf, doen wij eerst inhoudelijk onderzoek naar de markt. Samen met jou zorgen we ervoor dat we over de juiste kennis beschikken om ijzersterke content te produceren. De teksten worden door een professionele tekstschrijver geschreven die weet wat jouw website bezoekers gaat aansporen om over te gaan tot handelen. Uiteraard houden wij ook rekening met de fundamentele richtlijnen van Google. Zo produceren wij content die minimaal 600 woorden lang is en SEO-proof is geschreven. Zo draagt het ook direct bij en het hoger scoren in de zoekmachine resultaten van Google.

Content marketing mogelijkheden bespreken?

Bel 045 - 303 0003
info@b-focused.eu