Zoekmachine adverteren met Google Ads

Google Ads maakt het mogelijk om direct bovenaan in de zoekresultaten van Google te verschijnen. Dit zorgt ervoor dat je direct meer bezoekers op je website krijgt. Google toont advertenties bij relevante zoekopdrachten. Bij welke zoekopdrachten jouw advertenties getoond worden, bepaal je zelf.

Het is de kunst om de gebruiker met een verleidende advertentietekst op jouw Google Ads advertentie te laten klikken. Vervolgens wil je dat de gebruiker actie onderneemt op je website, anders heb je niets aan de advertentie. Het is dus belangrijk om de landingspagina’s goed in te richten.

Haal maximale resultaten uit Google Ads campagnes

Wil je met een klein budget mogelijkheden verkennen, of direct een uitgebreide campagne opzetten? Wij helpen iedere klant aan een passende rendabele Google Ads campagne. Ons team staat voor je klaar om extra omzet te generen voor jouw bedrijf.

Wat is Google Ads?

Google Ads maakt het mogelijk om in de zoekresultaten van Google te adverteren. Met zoekmachine adverteren kan je ervoor zorgen dat je direct bovenaan in de resultaten van Google staat. Zo’n advertentie ziet er als volgt uit:

De term “Adv.” aan de linkerkant geeft aan dat hier om een advertentie gaat, en niet om een organisch zoekresultaat. Als je wilt dat jouw website bovenaan komt zonder dat erbij getoond wordt dat het een advertentie is, dan moet je investeren in zoekmachine optimalisatie (SEO).

De voordelen van Google Ads campagnes

Meer klanten & omzet

Google Ads maakt het mogelijk om meer omzet te genereren door direct nieuwe bezoekers naar je website te leiden. Via je website kunnen ze dan iets van je kopen of contact opnemen.

Betaal per klik

Het mooie van Google Ads is dat je alleen betaalt voor de advertentie zodra er op geklikt wordt. De kosten per klik variëren per branche, maar wij zorgen er ten alle tijden voor dat deze kosten zo laag mogelijk zijn.

Zelf je budget bepalen

Je bepaalt zelf wat je per maand wilt spenderen. Het maandelijkse budget dat jij aangeeft, wordt nooit overschreden. Je krijgt op deze manier nooit onverwachte hoge kosten.

Effectief door zeer gericht te adverteren

Je kan per campagne bepalen wie de advertenties te zien krijgt op basis van verschillende targeting mogelijkheden. Zo kan je de advertentie in een specifiek geografisch gebied of bijvoorbeeld alleen op mobile devices tonen.

De resultaten zijn meetbaar

Wij maken voor jou inzichtelijk hoe veel mensen je advertentie gezien hebben, wie daarvan doorgeklikt heeft naar je site en of er uiteindelijk verkopen/leads uit zijn gekomen. Wij kunnen ook voor je tracken of er telefonisch contact met je bedrijf is opgenomen n.a.v. een Google Ads advertentie.

Zo gaan we te werk

Tijdens de opstartfase van de campagnes zorgen wij ervoor dat alles in orde gemaakt wordt. Wij doen het volgende voor je:

 • Campagne(s) opzetten
 • Wervende advertentieteksten creëren schrijven
 • Zoekwoorden onderzoek
 • Conversies/doelen instellen
 • Koppeling maken met Google Analytics
 • Instellen van de juiste pagina’s

Zodra alles is opgestart gaan we de cyclische fase in, waarbij wij maandelijks het volgende voor je doen:

 • De campagne pro actief optimaliseren
 • Zoektermen filteren
 • Conversie optimaliseren van advertenties
 • De landingspagina’s op je website optimaliseren
 • Bijhouden en bijsturen van de campagnes
 • Rapporteren van de resultaten

Wil jij het maximale uit Google Ads halen?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

* Verplicht invulveld

Direct contact

Neem direct contact op met onze Internet Marketing specialist:

Kevin Sozanski

T: 045 303 0232
E: kevin@b-focused.eu