Zoekmachine optimalisatie

Hoge posities krijgen in Google doe je niet zo maar. Daar is expertise voor nodig. Door je website technisch te optimaliseren, de juiste inhoud te plaatsen, en ervoor te zorgen dat andere website met links naar jouw website verwijzen zorg je onder andere voor hogere posities in Google.

Zoekmachine optimalisatie door B/Focused

Wanneer je bij ons start met zoekmachine optimalisatie gebeurt dat altijd vanuit een duidelijke strategie. Deze strategie wordt bepaald aan de hand van je doelstellingen. We starten altijd met een inventarisatie van je huidige situatie. Vervolgens brengen we in kaart wat we gaan optimaliseren aan je website, hoe we inhoud gaan aanpassen en hoe we gaan linkbuilden.

Technische optimalisatie

Onze SEO specialist optimaliseert jouw website voor zoekmachine marketing. Eén deel van de puzzel voor hogere posities in Google.

Zoekwoorden onderzoek

Een gedegen zoekwoorden onderzoek ligt aan de basis van zoekmachine marketing. Wij zoeken uit welke zoektermen je potentiële klanten gebruiken en voegen deze termen toe aan de inhoud van jouw website.

Linkbuilding

Wij gaan actief op zoek naar websites die we kunnen laten doorlinken naar jouw website. Google ziet links naar je website als een soort stem. Des te meer stemmen, des te beter!